E-mail: info@hi-fi-center.no

Gave til han som liker musikk

Det kan være veldig vanskelig å finne gaver til gutter og menn, og ofte ønsker de seg heller ingenting. Samtidig vil man jo gjerne gi en gave til dem man er glad i, enten det er kjæreste, far, ektemann, bror eller sønn. Dersom det er vanskelig å finne den perfekte gaven, er kanskje et gavekort løsningen.

Gavekort til den som liker musikk

Opplevelsesgaver står faktisk på ønskelisten til stadig flere nordmenn. Det kan være fordi de fleste faktisk har det de trenger, og dermed ikke vil ha flere gjenstander. En opplevelse utenom det vanlige blir derfor satt stor pris på. Og her er det heldigvis mange muligheter. Du kan for eksempel velge et kulturgavekort, med billetter til en forestilling eller konsert. Hvis mottakeren liker å danse, kan du kanskje slå til med gavekort til et dansekurs. Til den som lager musikk selv, kan du gi et gavekort til å lage egen musikkvideo. På YouWish.no er det enkelt å finne en gave til han som sier han ikke ønsker seg noe, Men du vet jo innerst inne at han faktisk gjerne vil ha en gave, og da er et gavekort perfekt.

Spenstige opplevelser

Du kan også gi bort andre opplevelser, som passer til de fleste gutter og menn. Hva med klatring, fallskjermhopping, bilkjøring eller en helikoptertur over hjemstedet? Andre aktiviteter som mange setter pris på er escape room eller spill. Alderen og eventuelle interesser vil gjøre det enklere for deg å finne de perfekte gavene. På YouWish kan du velge hvem gaven skal være til. så kommer nettsiden med forslag som kan passe. Er han romantisk anlagt, kan du jo gi bort gavekort på middag eller på prøvesmakinger. Aktiviteter som kan gjøres sammen med venner er gjerne en stor suksess blant unge, og mange elsker også å få kinobilletter.

Hvorfor velge opplevelser?

Opplevelser er perfekte gaver, fordi de ofte er noe folk ikke unner seg selv. Dessuten er opplevelser mer miljøvennlige, ettersom du ikke gir bort ting som ikke blir brukt. Klær er et godt eksempel på noe som er vanskelig å kjøpe. Kjøper du feil plagg, blir det kanskje aldri brukt. Noen orker ikke engang å bytte klær de ikke liker, de bare kaster dem eller gir dem bort. Da er det mye bedre å velge en opplevelse. En opplevelsesgave kan bli et minne for livet, og det er en gave som blir brukt. Mange tradisjonelle gavekort på klær eller ting blir ikke brukt. Hvert år går nordmenn glipp for gaver verdt mange millioner rett og slett fordi de ikke bruker gavekortene sine. Og hvis du gir bort et gavekort på klær, og kortet aldri blir brukt, da hadde mottakeren kanskje ikke bruk for klær. Opplevelsesgavekort er noe helt annet. Her får mottakeren en spennende dag, og det er en gave som ikke tar opp plass andre steder enn i hjertet og hodet. Så velg en opplevelsesgave fra YouWish neste gang du skal kjøpe en gave til guttene eller mennene i ditt liv. Eller til alle andre i livet ditt, også. Alle setter pris på spennende opplevelser.