E-mail: info@hi-fi-center.no

Tips til musikk til trening

For mange er den rette musikken den best motivasjonen for å få en optimal treningsøkt, er det kanskje slik for deg også? Hvis du ikke har prøvd, så anbefaler vi deg at du prøver. Det kan endre livet ditt til det bedre.

Det å ha en ordentlig motiverende spilleliste når du trener er utrolig bra. Når du bruker ditt eget treningsutstyr kan det også lønne seg å inkludere høyttalere i dette, for å få den ekstra motivasjonen og selvtilliten. Kanskje du kan lage en spilleliste som inneholder akkurat nok sanger til at du vet at du er ferdig med økten din? Det mange gjør er å ha musikk som går i et spesifikt tempo, som for eksempel passer til å løpe til. Hvis man vil løpe fort, så har sangene et raskere rytme enn hvis du vil holde et greit tempo.

Få inspirasjon

Det å få inspirasjon av andre og deres treningsmusikk kan gi deg innblikk i hva som kan hjelpe deg med treningen. De fleste store musikkstreamingtjenestene har en rekke spillelister som du kan prøve deg på når det kommer til trening. Kanskje du kan høre på disse å få inspirasjon til din egen treningsspilleliste?

Tips til spilleliste:

  • Den bør være minst 30 minutter lag.
  • Velg sanger som motiverer deg.
  • Velg sanger som får deg til å gi ditt ytterste.

Gå på trening

Hvis du for eksempel går på gruppetrening vil musikk ofte spille en stor del av denne treningen. Enten dette er spesifikke sanger eller en rytme du trener til. Kroppen vår er flink til å komme inn i en rytme, så det å finne denne rytmen gjør at du kan få så mye mer ut av treningen.Hvordan benytter du musikk til treningen? Har du kanskje andre ideer enn det vi har presentert her? Det å bruke musikk til treningen er uansett noe vi anbefaler deg, for det er spennende og ikke minst gøy!