E-mail: info@hi-fi-center.no

Produsenter av stereo og hi-fi 

Stereoanlegg og ulike andre produkter innen hi-fi har blitt produsert i mange år. Det foregår en stadig utvikling innenfor denne verdenen, mye på grunn av teknologien som stadig utvikles til noe bedre. Det en høyttaler var for 20 år siden, kan ikke sammenliknes med det en høyttaler er i dag.

Det skjer stadige endringer og forbedringer som gjør at kunden skal sitte igjen med et så godt produkt som mulig. Hva slags kvalitet man får på produktet, kommer selvfølgelig også an på produsenten man velger å kjøpe fra. Det finnes mange gode produsenter innen stereo og hi-fi, og produktene finnes i alle slags prisklasser. Jo høyere prisklasse man velger, desto mer vil man naturligvis også kunne forvente av produktet. Ønsker man et produkt som er best mulig, så vil prisen også være deretter.

Et kjent navn innen høyttalerproduksjon, er Cerwin-Vega. Cerwin-Vega er et amerikansk selskap som ble stiftet av en ingeniør i 1954. Siden stiftelsen av selskapet, har Cerwin-Vega blitt et navn som tilknyttes PA-systemer, bilstereoer og høyttalere. Dette er ikke et elegant merke, men det er absolutt et merke man bør vurdere hvis man ønsker bra lyd. Kjennemerket på Cerwin-Vegas høyttalere er de store basselementene som er satt opp med en rød ring rundt membranen.

Hvis man beveger seg over til Asia, så vil man finne flere kjente produsenter innen stereo og hi-fi. Alle disse produsentene tilbyr mange gode produkter, men også mange billige produkter med kvalitet som reflekterer den lave prisen. Det gjelder å kjøpe kvalitetsprodukter hvis man ønsker at et produkt skal vare en stund. Et bra asiatisk navn innen hi-fi, er Denon. Det er et japansk selskap som har vært i drift helt siden 1910. Denon er aller mest kjent for sin produksjon innen hi-fi-utstyr, og de er kjent for å være spesialister på dette området.