E-mail: info@hi-fi-center.no

Ulike måter å høre på lydbok

Lydbok er perfekt når du har en travel hverdag. Hvis du ikke har tid til å sitte og lese, kan du lese mens du gjør noe annet. Mange yrkessjåfører hører på lydbok i bilen, og andre har lydbøker på hørselsvernet når de er på jobb. Du kan også høre på lydbok når du vasker og rydder hjemme, eller når du lager mat. Eller hvorfor ikke la lydboken lese høyt for deg før du skal sovne?

Lydbok til mange plattformer

Headphones,And,Paper,Book,On,Blue,Background.,Audiobook,Concept.,TopDu kan høre på lydbok i bilen, via stereoanlegget hjemme, på datamaskinen, nettbrettet eller mobilen. Det er helt opp til deg om du vil bruke hodetelefoner, eller dele leseropplevelsen med alle rundt det. En lydbok kan gi deg den lille pausen du trenger når du skal ordne middag til familien, og barna maser om at de kjeder seg. Sett på en barnebok som lydbok fram til middagen er klar. Finn beste lydbok app på lydbøker.com og spar penger gjennom å høre på bøker gratis i appenes prøveperioder.

Populære sjangere

Det finnes lydbøker i alle sjangere, så du finner noe til hele familien. Krim og spenning er ofte populært blant voksne. Ikke overraskende er norske krimforfattere blant nordmenns favorittvalg også når det kommer til lydbøker. Ofte er det de samme bøkene som er populære i lydform som i bokform, og ofte blir lydbøkene lansert samtidig som papirbøkene.

Romaner er også populært, både norske og utenlandske. Du finner nye romaner og gamle klassikere på alle lydbok-apper. Få med deg bøkene alle snakker om, men som du aldri har tid til å lese.

Ungdomsbøker som lydbok har blitt veldig populært. Hvorfor er det bare de minste som skal bli lest høyt for? Ungdom setter også pris på å synke ned i sofaen og lytte til en god bok. Du kan velge mellom norske og engelskspråklige bøker.

En annen sjanger som alltid er populært, er barnebøker. Det skyldes at mange barn elsker å bli lest høyt for, samtidig som det ikke alltid er lett å rekke alt. Da er lydbok en god hjelp i hverdagen. Lydbøker gjør også at alle kan velge sin favorittbok, enten de er små eller store. Og barna kan styre selv når de vil bli lest for, i stedet for at de må vente til foreldrene har tid til å lese.

Lydbok i alle sjangere

Music,Lover.,Millennial,Afro,Guy,In,Wireless,Headphones,Using,SmartphoneDu finner det meste innen lydbøker. Lytt til aktuelle biografier, samfunnsaktuelle bøker, faktabøker, dokumentarer og humoristiske bøker. Velg lydbok etter humør og stemning. Vil du bli engasjert eller vil du bare slappe av? Bla deg gjennom utvalget i en app og lytt til akkurat de bøkene du vil. Fyll dagene med god underholdning og få mer ut av dagen gjennom å lytte til bøker samtidig som du gjør rutinearbeid eller kjedelige oppgaver. Lydbøker er dessuten billigere enn papirbøker, og de tar mindre plass. I tillegg kan du alltid ta med deg en lydbok eller ti på teltturen, i bilen eller på bussen, for å korte ned reisetiden eller gjøre den regnvåte ferieturen litt morsommere.